Πριν από 30 χρόνια ξεκίνησε ένα ταξίδι υποστήριξης, αγάπης και πίστης στη θέληση του ανθρώπου να δημιουργήσει ζωή. Στην πορεία αυτή, αγωνίστηκε σταθερά με όπλο την γνώση, την τεχνολογία αιχμής, το μεράκι και τον σεβασμό στο μεγαλειώδες της ζωής. Έχοντας υλοποιήσει πάνω από 75.000 κύκλους προσπαθειών εξωσωματικής κι έχοντας συντελέσει στη γέννηση περισσότερων από 35.000 υγιών μωρών, με τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά επιτυχίας και με γνώμονα την ανθρωποκεντρική και φιλική προσέγγιση όλης της διαδικασίας.

 

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ:

Η πρωτοπορία του Δρ. Μαστρομηνά και των συνεργατών του, σε ένα ταξίδι 30 χρόνων, αποδεικνύεται έμπρακτα και μέσα από τα παρακάτω ορόσημα:

  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε μετά από θεραπεία ICSI για την ανδρική υπογονιμότητα.
  • Την πρώτη γέννηση στη χώρα μετά από προεμφυτευτική διάγνωση για μεσογειακή αναιμία.
  • Την πρώτη γέννηση μετά από κατάψυξη ωαρίου.
  • Βραβείο στο Παγκόσμιο Συνέδριο ESHRE για μη επεμβατικό έλεγχο εμβρύων.
  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε μετά από βιοψία όρχεων (TESE) για αζωοσπερμία.
  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο για χρωμοσωμιακές ανωμαλίες του εμβρύου.

 

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ:

Η εμπειρία των 30χρόνων στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και η γνώση που αποκτήσαμε με τη γέννηση 35.000 υγιών μωρών θα είναι σύμμαχοί σας στη διευρεύνηση των προβλημάτων γονιμότητας που σας απασχολούν. Θα σας προτείνουμε εξατομικευμένη θεραπεία και θα είμαστε δίπλα μας μέχρι την επίτευξη στου στόχου σας.

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ:

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να γίνουν σύμμαχοι της γυναίκας και του άνδρα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να «προγραμματίσουν» σωστά την ολοκλήρωση της οικογένειας τους και την απόκτηση ενός παιδιού. Η διαφύλαξη της γονιμότητας και η ενημέρωση των νεώτερων γυναικών και ανδρών είναι για εμάς αποστολή. Μαζί θα διαφυλάξουμε το όνειρο για την μελλοντική δημιουργία οικογένειας.

 

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ:

Στο ιατρείο του Δρ. Μαστρομήνα συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο «πολύτιμη κύηση» για κάθε όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση αλλά και την ευαισθησία να στηρίξουμε τα ζευγάρια στο όμορφο ταξίδι της κύησης μέχρι και τον τοκετό. Μαζί στο όνειρο από την αρχή μέχρι το τέλος, τη γέννηση ενός υγιούς μωρού. Η παρακολούθηση της εγκυμοσύνης εξασφαλίζει μια ασφαλή διαδρομή σε μονήρεις αλλά και δίδυμες κύησεις.

 1 2

 

3 4

 

5 6

 

7

«Κάθε παιδί που γεννιέται δίνει χαρά σε δυο οικογένειες. Στη δική του αλλά και στην δική μας οικογένεια! Για εμένα τα 30 χρόνια είναι απλώς ένας σταθμός στο μακρινό και συναρπαστικό ταξίδι της θεραπείας της ανθρώπινης υπογονιμότητας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο πάθος, τα ίδια ιδανικά, να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο τις αγωνίες, τις ανάγκες, το όνειρο του, το όνειρο της ζωής!!».

Dr.Μηνάς Μαστρομηνάς.