Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα για να κλείσουμε το προσωπικό σας ραντεβού με τον Dr.Μαστρομηνά και την ομάδα του.

Fields marked with * are required
dr minas mastrominas
drmastrominas

Πριν από 30 χρόνια ξεκίνησε ένα ταξίδι υποστήριξης, αγάπης και πίστης στη θέληση του ανθρώπου να δημιουργήσει ζωή. Στην πορεία αυτή, αγωνίστηκε σταθερά με όπλο την γνώση, την τεχνολογία αιχμής, το μεράκι και τον σεβασμό στο μεγαλειώδες της ζωής. Έχοντας υλοποιήσει πάνω από 75.000 κύκλους προσπαθειών εξωσωματικής κι έχοντας συντελέσει στη γέννηση περισσότερων από 35.000 υγιών μωρών, με τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά επιτυχίας και με γνώμονα την ανθρωποκεντρική και φιλική προσέγγιση όλης της διαδικασίας.

 

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ:

Η πρωτοπορία του Δρ. Μαστρομηνά και των συνεργατών του, σε ένα ταξίδι 30 χρόνων, αποδεικνύεται έμπρακτα και μέσα από τα παρακάτω ορόσημα:

  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε μετά από θεραπεία ICSI για την ανδρική υπογονιμότητα.
  • Την πρώτη γέννηση στη χώρα μετά από προεμφυτευτική διάγνωση για μεσογειακή αναιμία.
  • Την πρώτη γέννηση μετά από κατάψυξη ωαρίου.
  • Βραβείο στο Παγκόσμιο Συνέδριο ESHRE για μη επεμβατικό έλεγχο εμβρύων.
  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε μετά από βιοψία όρχεων (TESE) για αζωοσπερμία.
  • Το πρώτο παιδί στην Ελλάδα μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο για χρωμοσωμιακές ανωμαλίες του εμβρύου.

 

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ:

Η εμπειρία των 30χρόνων στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και η γνώση που αποκτήσαμε με τη γέννηση 35.000 υγιών μωρών θα είναι σύμμαχοί σας στη διευρεύνηση των προβλημάτων γονιμότητας που σας απασχολούν. Θα σας προτείνουμε εξατομικευμένη θεραπεία και θα είμαστε δίπλα μας μέχρι την επίτευξη στου στόχου σας.

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ:

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να γίνουν σύμμαχοι της γυναίκας και του άνδρα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να «προγραμματίσουν» σωστά την ολοκλήρωση της οικογένειας τους και την απόκτηση ενός παιδιού. Η διαφύλαξη της γονιμότητας και η ενημέρωση των νεώτερων γυναικών και ανδρών είναι για εμάς αποστολή. Μαζί θα διαφυλάξουμε το όνειρο για την μελλοντική δημιουργία οικογένειας.

 

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ:

Στο ιατρείο του Δρ. Μαστρομήνα συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο «πολύτιμη κύηση» για κάθε όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση αλλά και την ευαισθησία να στηρίξουμε τα ζευγάρια στο όμορφο ταξίδι της κύησης μέχρι και τον τοκετό. Μαζί στο όνειρο από την αρχή μέχρι το τέλος, τη γέννηση ενός υγιούς μωρού. Η παρακολούθηση της εγκυμοσύνης εξασφαλίζει μια ασφαλή διαδρομή σε μονήρεις αλλά και δίδυμες κύησεις.

 1 2

 

3 4

 

5 6

 

7

«Κάθε παιδί που γεννιέται δίνει χαρά σε δυο οικογένειες. Στη δική του αλλά και στην δική μας οικογένεια! Για εμένα τα 30 χρόνια είναι απλώς ένας σταθμός στο μακρινό και συναρπαστικό ταξίδι της θεραπείας της ανθρώπινης υπογονιμότητας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο πάθος, τα ίδια ιδανικά, να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο τις αγωνίες, τις ανάγκες, το όνειρο του, το όνειρο της ζωής!!».

Dr.Μηνάς Μαστρομηνάς.

Στην Εμβρυογένεσις προσφέρουμε ολιστική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υπογονιμότητας με μέγιστη ενημέρωση, σφαιρική θεραπεία, ασφάλεια και ολοκληρωμένη συμβουλευτική.

Ωράριο Λειτουργίας Κλινικής

Δευτέρα
07:00 - 15:00
Τρίτη
07:00 - 15:00
Τετάρτη
07:00 - 15:00
Πέμπτη
07:00 - 15:00
Παρασκευή
07:00 - 15:00
Σάββατο
07:00 - 13:00

Ωράριο Λειτουργίας Ιατρείου Μ. Μαστρομηνά

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 14:00 - 19:00

Πραγματικότητα είναι πλέον η γέννηση παιδιών με κατεψυγμένο ωάριο. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να έρθει στον κόσμο το πρώτο Ελληνόπουλο, το οποίο προέρχεται από κρυοσυντηρημένο ωάριο μίας 40χρονης. Περισσότερα από 1.400 παιδιά έχουν γεννηθεί σε όλον τον κόσμο με εξωσωματική με κατεψυγμένα ωάρια. Η χώρα μας είναι η έκτη στον κόσμο και τρίτη στην Ευρώπη, όπου γεννιέται παιδί με ωάριο από την... εφεδρεία.

Μία ακόμη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, έφερε στον κόσμο το παιδί της χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο ωάριο. Η μέθοδος ονομάζεται υαλοποίηση και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να καταψύχουν ωάριά τους, να τα αποψύχουν και να τα γονιμοποιούν όταν αυτές επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Σύμφωνα με τον γυναικολόγο, με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, κ. Μ.Μαστρομηνά ως σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες μπορούσαν να καταψύξουν μόνο έμβρυα. «Η υαλοποίηση όμωςμας δίνει τη δυνατότητα να καταψύχουμε ωάρια,να τα αποψύχουμε,όταν η γυναίκα θέλει να αποκτήσει παιδί,ακολούθως να τα γονιμοποιούμε και να τα εμφυτεύουμε στη μήτρα της» τόνισε.